Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AIRMAX 2 db S méretű orrtágító és horkolás elleni csipesz

Orrcsipesz méretek
6.790 Ft
Menny.:db

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Az Airmax Classic horkolás elleni csipesz különleges kialakításának köszönhetően kiszélesíti az orr legkeskenyebb részét. Orvosi tesztek alapján akár 76 %-kal nagyobb légáramlást, könyebb lélegzetvételt biztosíthat az orron keresztül. A légutak megnyitásával a szervezet több levegőhöz jut, a horkolás csökken. Mindez jobb alvást, kipihent és felfrissült ébredést eredményezhet.

Ajánlott: krónikus orrdugulás, orr eredetű horkolás, allergia, nátha vagy reflux miatt eldugult orr, illetve szájlégzés esetén.

3 csomag választható:

 • Próba csomag: 1 db S és 1 db M méretű orrcsipesszel
 • M csomag: 2 db M méretű orcsipesszel
 • S csomag: 2 db S méretű orrcsipesszel
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 08.
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Airmax – különleges tervezésű orrcsipesz horkolás és orrdugulás ellen. Segítség az orron keresztül történő szabad légzéshez és a horkolás megszüntetéséhez!

Az Airmax orrcsipesz kiszélesíti az orrjáratot az orr legkeskenyebb részén. Használata enyhíti az orrdugulást, javítja a levegő beáramlását, melynek eredménye lehet:

 • Kevésbé eldugult orr
 • Jobb légzés alvás közben
 • Kevesebb horkolás
 • Kiválthatja az orrspray-k rendszeres használatát, segítség lehet orrcsepp függőség elhagyásában
 • Segítség a szájlégzés káros hatásainak csökkentésében
 • Az orr funkciók általános javulása (a beáramló levegő megfelelő felmelegítése, tisztítása és hidratálása)
 • Nagyobb légáramlás az orron keresztül edzés közben

MIÉRT AZ AIRMAX?

Puha, szagtalan és orvosilag minősített műanyagból (S.E.B.S.) készült, ami nem okoz allergiás reakciót, egyben kényelmessé teszi a viselését.

Kialakítását légáramlási szakértők fejlesztették ki. Hatékonyságát fül-orr-gégész szakorvosok tesztelték. A tudományos tesztek alapján átlagban 76,1%-os légáramlásnövekedést lehet elérni használatával.

Termékjellemzők:

 • Holland fejlesztés és dizájn
 • Hatásosságát kutatási eredmények támasztják alá
 • Orvosi tisztaságú alapanyag
 • CE, FDA és TGA tanúsítvánnyal rendelkezik

Az Airmax orrcsipesz két méretben elésrhető: S és M méret. A kis és közepes méretek közötti szélesség különbség 1,5 mm orrszárnyanként. (S méret 5 mm-es szárnyakkal, M méret 6.5 mm-es szárnyakkal.)

Ha először használsz Airmax terméket, mindenképp a mindkét méretet tartalmazó próbacsomagot válaszd! 

Az Airmax műtét nélkül segít nyugodtabban aludni, kipihenten ébredni, és csökkenteni a horkolást.

12 éves kortól használható az orron keresztüli légzés javítására.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt és után öblítse le vízzel az Airmax orrcsipeszt. Ehhez ne használjon erős tisztítószert, vagy fertőtlenítőszert. Javasoljuk, hogy az orrba való első behelyezésekor használjon tükröt, hogy ezzel is segítse a helyes felhelyezést. Az Airmax akkor van helyesen behelyezve az orrjáratba, ha mindkét orrlyukba felvezetésre kerül. A szárnyai kiszélesítik az orrjáratot az orrlyukak felett, míg összekötő szára szorosan illeszkedik az orrsövényhez.

Használja az Airmax-ot legalább 2 hétig, hogy megszokja. Egy AIRMAX orrcsipesz higiéniai okokból 3 hónapig használható, utána javasoljuk a cseréjét.

A terméket szárazon és közvetlen UV-sugárzástól védve kell tárolni. A nem megfelelő tárolás az aynag sérüléséhez vezethet, ami szagképződést, szín elváltozást eredményezhet, és negatív hatással lehet a termék fizikai tulajdonságaira. Mindezek alapvetően nincsenek hatással a készülék közvetlen működésére, előfordulhat azonban, hogy kevésbé tudja kényelmesen használni a terméket.

ELLENJAVALLATOK – AVAGY MIKOR NE HASZNÁLJA AZ AIRMAX-OT?

A termékkel kapcsolatban eddig nem jelentettek allergiás reakciókat vagy egyéb ellenjavallatokat.

Azonban ne használja, ha nem tudja megfelelően az orrába helyezni, mert az orra jelentősen aszimmetrikus. Ha az Airmax orrba helyezése után sem tud jobban lélegezni, javasoljuk, hogy forduljon fül-orr-gégészhez.

FIGYELEM! Az Airmax csak az orrba való elhelyezésre alkalmas. Nem alkalmas 12 év alatti gyermekek számára. Tartsa az Airmax-ot kisgyermekektől távol. Az Airmax-ot egyszerre csak 1 személy használhatja a fertőzések elkerülése érdekében.

A krónikus orrdugulás negatív hatásai

Ha légzési nehézségei vannak az orrán keresztül, az sajnos könnyen rossz alváshoz, horkoláshoz, fáradt ébredéshez és a szájlégzés miatt folyamatosan kiszáradt torokhoz vezethet.

Az ilyen helyzetekre lett tudományos alapokon kifejlesztve az Airmax orrcsipesz, mely segítséget nyújt az orron keresztüli légzés javításában. Ennek következtében jobb alvási ciklust eredményezhet, amely kipihentebb ébredéshez vezethet.

Sokaknál maga a nem megfelelő orrlégzés, orrdugulás okozza a horkolást. Az orron keresztüli légzési problémák következtében szájon kezdjük el venni a levegőt, mely végül horkolást okoz. A krónikus orrdugulás következtében kialakuló szájlégzés azonban komolyabb egészségügyi elváltozásokat is okozhat hosszabb távon: alvászavarok, magas vérnyomás, szívbetegségek.

Összefoglalva tehát nagyon fontos, hogy az orr szabadon lélegezzen. A legegyszerűbb megoldás az orrlégzés javítására egy belső orrtágító, például az Airmax behelyezése.