Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészségpénztári elszámolhatóság

Számos alvás segítő és horkolásgátló termékünk egészségpénztárra is elszámolható! Egészségkártyával fizetni nem tudsz a weboldalon keresztül, de a termékekről egészségpénztári számlát tudunk kiállítani.

Fontos, hogy jelenleg az OTP Egészségpénztárral állunk kapcsolatban, náluk minden termékünk elszámolható, ahol az feltüntetésre került a termékoldalon (lentebb pedig külön listázzuk is őket). Más Egészségpénztárakkal szerződéses kapcsolatban nem állunk, ők saját hatáskörben döntenek az elszámolhatóságról, így azt garantálni nem tudjuk! 

Az Egészségpénztári elszámoláshoz csak annyit kell tenned, hogy rendelésed leadásakor megadod a szükséges adatokat, az alábbiak szerint

  1. A pénztár oldalon be kell pipálnod a legelső jelölő dobozt: "Cégként vásárolok vagy EP számlát kérek!"
  2. Majd az adatoknál a Cégnévhez kérjük, írd be az Egészségpénztár nevét, alatta pedig az adószámát. - Minden más adat a sajátod ezen az oldalon. 
  3. Következő lépésben válaszd ki a neked megfelelő szállítási módot (GLS automata, csomagpont, vagy házhozszállítás) - Ez mind független az Egészségpénztári elszámolástól.
  4. A következő lépésben a Fizetési módoknál megjelenő Számlázási cím esetén add meg az Egészségpénztár címét, az "Emelet, ajtó, EP számla esetén tag neve + pénztári azonosító" mezőben pedig nagyon fontos, hogy add meg a neved és az EP tagszámodat! Ennek hiányában nem fogja tudni kifizetni neked az Egészségpénztár a számlát!

Kérjük, hogy figyelmesen a kért utasítások (számlázási címnél részletes leírtak alapján) töltsd ki a mezőket a rendelésnél, mert később NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÚJ SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI az Egészségpénztár részére! 

Itt találod az Egészségpénztárra elszámolható termékeinket:

  1. Horkolásgátlók
  2. Súlyozott takarók