Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felnőtt súlypaplanok - természetes szorongás- és stresszcsökkentés

Felnőtt vásárlóink számára széles választékban kínálunk prémium alapanyagból készült súlypaplanokat. Az általunk megálmodott MORGEN Blankets takaró a súlypaplanok egy új generációs, továbbfejlesztett változata. 

A terápiás hatást nyújtó súly töltet különleges, zónázott eloszlásban helyezkedik el, valamint tartós 7 rétegű kialakítás, antiallergén alapanyagok, öko-tex minősítésű pamut textil, stabil, erős varrás alkotják a kiemelkedő minőséget.

Az elérhető súlyokat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az általános ajánlás szerint ideális súlya a használó testsúlyának körülbelül 10 százaléka. Az egyéni kényelemérzet függvényében ez a gyakorlatban 8-12% között is mozog. A javasolt súlyokat tartalmazó táblázat lentebb található. Raktáron lévő termékeket 1-2 munkanapon belül készletről szállítjuk! Ha bizonytalan vagy a választásban, esetleg kérdésed van a termékeink és a használati tapasztalatok kapcsán, telefonon vagy e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, nagyon szívesen segítünk! Minden más információt megtalálsz a súlytakaró főoldalon.

Rendezés:

Ajánlott súlytáblázat felnőtt paplanokhoz

Miért érdemes súlypaplant használni alváshoz, relaxációhoz?

A súlypaplan egy gyógyszer- és mellékhatás mentes, természetes megoldás a stresszel és az alvási problémákkal küzdőknek. Ha nem szeretnél altatót szedni, ha elalvás helyett forgolódsz, ha éjjel sokszor felébredsz - egy súlypaplan gyengéden rád nehezedve segítségedre lehet!

A kellemes nyomásérzés finom, puha, nyugtató ölelést biztosít használójának, visszaadva a biztonságérzetet és a nyugodt alvás lehetőségét. A jól megválasztott tömegű súlypaplan azonban nem okoz problémát megfordulni vagy alvási testtartást változtatni. Kényelmes és hatásos megoldás lehet alvászavarban vagy álmatlanságban szenvedőknek.

Aludj el könnyedén és aludd át az éjszakákat a súlypaplanod alatt!

Vége a nyugtalanságnak, szorongásnak, forgolódásnak, kitakarózásnak és az éjszakai felriadásoknak! A súlypaplan alvásterápiás kiegészítőként enyhíti az alvást megakadályozó feszültséget, nyugtatólag hat a testre és a lélekre egyaránt - és egész éjszaka hat.  heart

Próbáld ki különleges súlypaplanjainkat, és garantáljuk, hogy nehéz lesz kibújni alóla reggel az ágyból – és nem csak a súlya miatt!   smiley