Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felnőtt súlyozott takarók - természetes szorongás- és stresszcsökkentés, nyugodt alvás

Felnőtt vásárlóink számára széles választékban kínálunk prémium alapanyagból készült súlyozott takarókat. Az elérhető súlyokat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A gyártói ajánlás szerint a felnőtt takaró ideális súlya a használó testsúlyának körülbelül 10 százaléka. Az egyéni kényelem érzet függvényében ez a gyakorlatban 8-12% között is mozog. 

Takaróink főbb jellemzői: stabil 7 rétegű kialakítás, antiallergén alapanyagok, öko-tex minősítésű 100% pamut textil, stabil, erős varrás. További részletek a termékoldalon olvashatók. 

A raktáron lévő termékeket 2 munkanapon belül készletről szállítjuk!

Rendezés:

Miért lehet hasznos a súlyozott takaró felnőtteknek?

A súlyozott takaró, vagy ahogy sokan nevezik: a súlypaplan gyógyszer- és mellékhatás mentes, természetes megoldás a stresszel és az alvási problémákkal szemben. A kellemes nyomásérzés finom, puha, nyugtató ölelést biztosít használójának, visszaadva a biztonságérzetet és a nyugodt alvás lehetőségét. A jól megválasztott tömegű súlyozott takaró alatt adott esetben nem okoz problémát megfordulni vagy alvási testtartást változtatni, kényelmes és hatásos megoldás lehet alvászavarban vagy álmatlanságban szenvedőknek.

Aludjon el könnyedén és aludja át az éjszakákat súlyozott takarónk alatt!

Vége a nyugtalanságnak, szorongásnak, forgolódásnak, kitakarózásnak és az éjszakai felriadásoknak! A súlyozott takaró alvásterápiás kiegészítőként enyhíti az elalvást megakadályozó feszültséget, nyugtatólag hat a testre és a lélekre egész éjszaka.

Próbálja ki súlyozott takarónkat és garantáljuk, hogy nehéz lesz kibújni alóla reggel az ágyból – és nem csak a súlya miatt.  smiley