Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szempárna

szempárna egy nyugtató és pihentető kiegészítő alváshoz, jógához, meditációhoz vagy relaxációhoz. Mindegyik termékünk levendulával és bio lenmaggal töltött aromaterápiás hatású természetes ellazító és alvás segítő eszköz. Tökéletes ajándék magadnak, barátaidnak, vagy párodnak.

Rendezés:

A szempárnák, vagy más néven szemmaszkok, alvómaszk alakú vagy téglalap alakú párnák (zsákok), amelyek pamutból vagy selyemből készülnek, és illatosított vagy nem illatosított gyógynövényekkel vannak töltve.

Természetes relaxáló hatásuk közismert. Felhasználási területük, és lehetőségük sokkal szélesebb, mint gondolnád. Nem csak a fáradt szemek megnyugtatására szolgálnak, hanem segíthetnek mélyebben ellazulni, javítani a hangulatunkat és az alvásunkat, sőt még mélyebb kapcsolódást is megtapasztalni másokkal például egy jógaórán.

A levendula töltet egy természetes antidepresszáns. Segít az álmatlanságban szenvedőknek, a stressz csökkentésében, de csillapítja például a fejfájást is. 

A szempárna egy másik felhasználási területe, hogy elzárja a szemet a fénytől, és gyengéd pihentető súlyával segítse az álomba merülést, relaxációt, pihenést.

Hideg és meleg borogatásként is használható mikrohullámú sütőben melegítve, vagy fagyasztóban lehűtve. Ez szépségápolási, gyulladás és fájdalomcsökkentési célokat szolgál.

Tudtad? Régi időkben a szempárnákat a rémálmok enyhítésére, vagy egyes helyiségek illatosítására is használták. A gyógynövényeket pedig, mint például a lenmag, levendula, kamilla, eukaliptusz, vagy töltőanyagként használták, hogy megnyugtassák a betegeket és megkönnyítsék az alvást, pihenést, ezáltal a regenerálódást.