Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Viszonteladóknak

A MORGEN Blankets® súlyozott takarók gyártásával és forgalomba hozatalával 2020 óta foglalkozunk Magyarországon. 2023-től már viszonteladói partnereinknél is elérhető kiváló minőségű és méltán népszerű termékünk.

A MORGEN Blankets takarók megalkotását és bevezetését hosszú felkészülési, tesztelési és tanulási folyamat előzte meg, melynek során megvizsgálatuk az Európai piacon kapható termék-skálát, különös tekintettel a skandináv térségre, ahol a súlyozott takarók használata széles körben elterjedt, nemcsak magán célra, hanem egészségügyi intézményekben is.

Munkánk gyümölcse a Morgen Blankets® súlyozott takaró brand – stabil, professzionális gyártói háttérrel. Ennek a különleges, alvást segítő, alvásterápiás takarónak a használata hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, vásárlóinktól pedig számos pozitív visszajelzést kapunk.

Amennyiben szívesen csatlakoznál viszonteladóink körébe, vagy nyitnál a súlyozott takarók értékesítésének irányába, bártan vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

Email: info@aludniszeretek.hu

Telefon: +36-20-943-1217

További részletek a termékről: https://aludniszeretek.hu/sulyozott-takaro