Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Anatómiai párnák, alvópárnák a pihentető alvás szolgálatában

Újdonság webáruházunkban! A pihentető és egészséges alvást már speciális, gondosan összeválogatott és egyre bővülő anatómiai párna kollekcióval is tudjuk támogatni. Az anatómiai párnák különféle helyzetekben és alvási pozíciókban, sőt, különböző, az alvást megnehezítő problémák esetén is segítséget nyújthatnak!

Termékkörünket úgy válogattuk össze, hogy megoldási lehetőséget kínáljanak a legkülönfélébb alvási problémákra, alvást zavaró tényezőkre, és helyzetekre is. Ilyenek lehetnek például: nyak, derék és gerincfájdalom, hason alvás, gyakori forgolódás, reflux, sőt, még a horkolás is!

Az anatómiai párnákon túl nálunk igazi ritkaságokat találsz egyedileg válogatva, a pihentető alvás szolgálatában, természetes és mellékhatás mentes alvást segítő megoldásokkal. Válogass az anatómiai párnák, alvásterápiás súlyozott takarók, pihe-puha alvómaszkok, alvást segítő prémium összetételű vitaminok, illóolajok, speciális hang és fényterápiás eszközök, valamint alvás figyelő okosórák között!

Rendezés:

Nyak és gerincfájdalom esetén válassz memóriahabos, anatómiai alvópárnát. Kitűnő választás a Memory Plus és a Deluxe modellünk.

Ha hason alszol, és ehhez keresel egy tökéletesen illeszkedő párnát, akkor a Slim kivitelű pillangópárnánkat neked találtak ki!

Ha éjjel gyötör a reflux, vagy csak szimplán krónikus orrdugulást okoz, akkor tüneteidet hatékonyan enyhítheti a Reflux párna.