Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AIRMAX Classic S+M - prémium orrtágító és horkolás elleni csipesz

Orrcsipesz méretek
5.690 Ft
Menny.:db

Az Airmax horkolás elleni csipesz különleges kialakításának köszönhetően a leghatékonyabb orrjárat tágítónk. Próbáld ki, ha krónikus orrdugulás, orr eredetű horkolás, allergia, nátha vagy reflux miatt eldugult orr, illetve szájlégzés miatt horkolsz! Egészségpénztárra elszámolható:

Orvosi tesztek alapján akár 76 %-kal nagyobb légáramlást, könnyebb lélegzetvételt biztosíthat az orron keresztül. A légutak megnyitásával a szervezet több levegőhöz jut, a horkolás csökken. Mindez jobb alvást, kipihent és felfrissült ébredést eredményez.

3 kiszerelésben tudod megvásárolni:

 • Próba csomag: 1 db S és 1 db M méretű orrcsipesszel (ha még nem ismered a terméket mindenképp ezt válaszd!)
 • S csomag: 1 db S méretű orrcsipesszel - ITT
 • M csomag: 1 db M méretű orrcsipesszel - ITT
Elérhetőség: Raktáron
Várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május 24.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

HOGYAN MŰKÖDIK?

Ha légzési nehézségeid vannak az orrodon keresztül, az sajnos könnyen rossz alváshoz, horkoláshoz, fáradt ébredéshez és a szájlégzés miatt folyamatosan kiszáradt torokhoz vezethet.

Az ilyen helyzetekre lett tudományos alapokon kifejlesztve az Airmax orrcsipesz, mely segítséget nyújt az orron keresztüli légzés javításában. Ennek következtében jobb alvási ciklust eredményezhet, amely kipihentebb ébredéshez vezet.

Sokaknál maga a nem megfelelő orrlégzés, orrdugulás okozza a horkolást. Az orron keresztüli légzési problémák következtében szájon kezdjük el venni a levegőt, mely végül horkolást okoz. A krónikus orrdugulás következtében kialakuló szájlégzés azonban komolyabb egészségügyi elváltozásokat is okozhat hosszabb távon: alvászavarok, magas vérnyomás, szívbetegségek.

Nagyon fontos tehát, hogy az orr szabadon lélegezzen. A legegyszerűbb megoldás az orrlégzés javítására egy belső orrtágító, például az Airmax behelyezése.

Az Airmax egy különleges tervezésű Holland gyártású orrcsipesz horkolás és orrdugulás ellen. Kiszélesíti az orrjáratot az orr legkeskenyebb részén. Használata enyhíti az orrdugulást, javítja a levegő beáramlását, melynek eredménye:

 • Kevésbé eldugult orr
 • Jobb légzés alvás közben
 • Kevesebb horkolás
 • Kiválthatja az orrspray-k rendszeres használatát, segítség lehet orrcsepp függőség elhagyásában
 • Segítség a szájlégzés káros hatásainak csökkentésében
 • Az orr funkciók általános javulása (a beáramló levegő megfelelő felmelegítése, tisztítása és hidratálása)
 • Nagyobb légáramlás az orron keresztül edzés közben

MIÉRT AZ AIRMAX?

Puha, szagtalan és orvosilag minősített műanyagból (S.E.B.S.) készült, ami nem okoz allergiás reakciót, egyben kényelmessé teszi a viselését.

Kialakítását légáramlási szakértők fejlesztették ki. Hatékonyságát fül-orr-gégész szakorvosok tesztelték. A tudományos tesztek alapján átlagban 76,1%-os légáramlásnövekedést lehet elérni használatával.

Termékjellemzők:

 • Holland fejlesztés és dizájn
 • Hatásosságát kutatási eredmények támasztják alá
 • Orvosi tisztaságú alapanyag
 • CE, FDA és TGA tanúsítvánnyal rendelkezik

Az Airmax orrcsipesz két méretben elérhető: S és M méret. A kis és közepes méretek közötti szélesség különbség 1,5 mm orrszárnyanként. (S méret 5 mm-es szárnyakkal, M méret 6.5 mm-es szárnyakkal.)

Ha először használsz Airmax terméket, mindenképp a mindkét méretet tartalmazó próbacsomagot válaszd! 

Az Airmax műtét nélkül segít nyugodtabban aludni, kipihenten ébredni, és csökkenteni a horkolást.

12 éves kortól használható az orron keresztüli légzés javítására.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt és után öblítsd le vízzel az Airmax orrcsipeszt. Ehhez ne használj erős tisztítószert, vagy fertőtlenítőszert.

Javasoljuk, hogy az orrba való első behelyezéskor használj tükröt, hogy ezzel is segítsd a helyes felhelyezést.

Az Airmax akkor van helyesen behelyezve az orrjáratba, ha mindkét orrlyukba felvezetésre kerül. A szárnyai kiszélesítik az orrjáratot az orrlyukak felett, míg összekötő szára szorosan illeszkedik az orrsövényhez.

Használd az Airmax-ot legalább 2 hétig, hogy hozzászokj. Egy AIRMAX orrcsipesz higiéniai okokból 3 hónapig használható, utána javasoljuk a cseréjét.

A terméket szárazon és közvetlen UV-sugárzástól védve kell tárolni. A nem megfelelő tárolás az anyag sérüléséhez vezethet, ami szagképződést, szín elváltozást eredményezhet, és negatív hatással lehet a termék fizikai tulajdonságaira. Mindezek alapvetően nincsenek hatással a készülék közvetlen működésére, előfordulhat azonban, hogy kevésbé tudod kényelmesen használni a terméket.

ELLENJAVALLATOK – AVAGY MIKOR NE HASZNÁLD AZ AIRMAX-OT?

A prémium minőségnek köszönhetően nem ismert allergiás reakció vagy egyéb ellenjavallat.

Azonban ne használd, ha nem tudod megfelelően az orrodba helyezni, például aszimmetria miatt. Ha az Airmax orrba helyezése után sem tudsz jobban lélegezni, javasoljuk, hogy fordulj fül-orr-gégészhez.

FIGYELEM!

Az Airmax csak az orrba való elhelyezésre alkalmas. Nem alkalmas 12 év alatti gyermekek számára. Tartsd az Airmax-ot kisgyermekektől távol. Az Airmax-ot egyszerre csak 1 személy használhatja a fertőzések elkerülése érdekében.

Youtube videók