Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Garancia, elállási nyilatkozat

Általános információk a jótállás / garancia / szavatosság alkalmazásával kapcsolatban

A jótállás (köznapi nyelven: garancia) kétféle lehet: önkéntes, illetve kötelező. Utóbbiról akkor beszélünk, ha a jótállást jogszabály rendeli el. Ilyen jogszabály például az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet), ami alapján a vállalkozásnak egy év jótállást kell vállalnia a Korm. rendelet mellékletében felsorolt új termékekre (a továbbiakban: jótállásköteles termék). Hangsúlyozni kell, hogy a kötelező jótállás kötelezettje a vállalkozás: az, akit a fogyasztóval kötött szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez.

A vállalkozás kötelezettsége tehát, hogy jótállásköteles termék értékesítésekor a fogyasztó részére – a Korm. rendelet által előírt tartalmi követelményeknek megfelelő – jótállási jegy kerüljön átadásra. 

Az aludniszeretek.hu által jelenleg forgalmazott termékkörök, melyek érintett a garanciális kérdésekben az alábbiak:

1.     matracok

2.     ágymelegítők

3.     alvásfigyelők

4.     elektromos horkolásgátlók

5.     ébresztőfények

6.     masszírozók

7.     légtisztítók

8.     párásítók

Gyártó partnereink a fenti termékekre eltérő feltételek mellett vállalnak garanciát.

Részletesebb információk az https://aludniszeretek.hu/aszf linken találhatók.

A vállalt garancia / szavatosság idejét a termékek oldalán minden esetben feltüntettük. A részletes szabályokat termék kategóriánként a lentiekben ismertetjük:

 

Matracok garanciális feltételei

 

Vásárlás során minden esetben ellenőrizd a jótállási jegy pontos kitöltését, és gondosan őrizd meg, mert a garanciális igényt csak a jótállási jegy bemutatásával tudod a későbbiekben érvényesíteni. Átvételkor kérjük ellenőrizd a termék sérülés mentességét!

A Bio-textima Kft. által gyártott matracaink I. osztályú termékek, melyekre 2 év garanciát, és 10 év szavatosságot vállal gyártó partnerünk az alább becsatolt jótállás jegy mintán feltüntetett szabályok szerint. Kérlek figyelmesen olvasd el a gyártó által vállalt feltételeket!

 

 

 

Elektromos hálószobai kiegészítőink garanciális feltételei

 

Vásárlás során minden esetben ellenőrizd a jótállási jegy pontos kitöltését, és gondosan őrizd meg, mert a garanciális igényt csak a jótállási jegy bemutatásával tudod a későbbiekben érvényesíteni. Átvételkor kérjük ellenőrizd a termék sérülés mentességét!

A Beurer Medical Hungary Kft által forgalmazott alábbi termékekre vállal a gyártó / forgalmazó garanciát:  

1.     ágymelegítők

2.     alvásfigyelők

3.     elektromos horkolásgátlók

4.     ébresztőfények

5.     masszírozók

6.     légtisztítók

7.     párásítók

A gyártó / forgalmazó az általa leszállított termékekre a termékekhez csatolt jótállási nyilatkozatban foglaltak szerint (termékenként változó) 36-60 hónap jótállást vállal. A jótállási idő az adott Termék fogyasztó részére történő átadásával kezdődik.

Az egyes termékek mellett weboldalunkon pontosan feltüntettük a gyártó által vállalt garanciális időket.

 

Elállási nyilatkozat

 

(Csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltsd ki és juttasd vissza részünkre az alábbi elérhetőségeken. Az elállásra a termék átvételétől számított 14 napon belül van lehetőséged)

 

Címzett: Morgen Consulting Kft.

(cím: 1163 Budapest, Bronz utca 31, e-mail: info@aludniszeretek.hu)

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

 

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: 

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe: 

A vételárat az alábbi bankszámlaszámra kérem visszautalni (abban az esetben töltse ki, ha szeretné, hogy a vételárat banki átutalással fizessük vissza):

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

 

Dátum: