Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Füldugók horkolás ellen

A horkolás elleni füldugó használata egy egyszerű, megfizethető és hatékony módja annak, hogy kizárd vagy csökkentsd az alvást zavaró kellemetlen hangokat és zajokat.

A legyakrabban előforduló alvást zavaró hang ugyanis maga a horkolás. Ez többnyire egy erősen, és hangosan horkoló partner, de akár a saját horkolásunk is lehet annyira hangos, hogy ráébredünk!

A webáruházunkban kapható horkolás elleni füldugók kényelmes, hipoallergén anyagból készülnek, speciális szűrőkkel segítenek a horkolás hangjának csillapításában:

Rendezés:

A horkolás maga lehet halkabb, vagy erősebb, lehet rekedt, vagy durva hang. Jellemzően akkor jelentkezik, amikor a levegő eláramlik a torokban lévő ellazult szövetek mellett. A légzés következtében a szövetek vibrációja lép fel, mely a horkoló hangot okozza.

Szinte mindenki horkol időnként, de egyesek számára ez akár krónikus egészségügyi problémává is válhat. Mindennek tetejében a hangos horkolás zavarhatja partnerét is. Egy hangosan horkoló társ a páros élet, és az együtt töltött éjszakák egyik leggyakoribb megzavarója. Ez számos problémához is vezethet. Például ez az egyik fő oka annak, hogy a párok egy idő után külön alszanak. Sokszor előfordul, hogy amíg a horkoló személy hajnali négykor békésen szunnyad, a párja ébren van, és a hangos horkolástól nem tud visszaaludni. Mindez egyáltalán nem tesz jót az egészségének. Az alváshiány stresszhez, és koncentrációvesztéshez vezet, csökkenti a napközbeni teljesítményt, és különféle betegségeknek is lehet a kiváltó oka.

Az életmódbeli változások, mint például a fogyás, az alkoholfogyasztás kerülése lefekvés előtt vagy az oldalt alvás, segíthet megállítani a horkolást.

A partnerek számára kiváló megoldást lehet füldugó használata a hangos horkolás ellen. Webáruházunkban kapható füldugókkal ismét egy szobában aludhat partnerével.

A Plug&Go horkolás elleni füldugó olcsó és erős zajszűrő megoldást kínál. Egy csomag 10 darab eldobható szivacsos füldugót tartalmaz. Akkor ajánlott, ha a szivacsos füldugókat részesíti előnyben, és erős zajszűrést szeretne elérni.

A SleepSoft horkolás elleni füldugó speciális szűrői tompítják a horkolás hangját, de hallható marad a baba sírása vagy az ébresztőóra. A füldugók speciális kialakítása nem jelent túlzott nyomást a hallójáratra. Akkor ajánlott, ha érzékenyebb a füle, szeretné csökkenteni a zavaró horkolást, de nem szeretné teljesen elnyomni a hallható hangokat (például az ébresztőóra, vagy egy síró gyermek hangját).

A DeepSleep a legerősebb zajszűrést biztosító horkolás elleni füldugónk. Rugalmas, hőre lágyuló anyagból készül, a fül melegének köszönhetően alkalmazkodik a hallójárathoz, így nagyon kényelmesen illeszkednek a fülbe. Extra zselé réteggel növeli a zajszűrés és a hangos horkolás elleni védelem hatékonyságát.

A füldugók nem károsítják a hallását. Használhatja őket minden este, feltéve, hogy odafigyel a higiéniára – a behelyezés előtt meg kell mosni és szárítani a kezét, hogy elkerülje a külső fülfertőzés kockázatát. Ügyeljen arra, hogy ne halmozódjon fel fülzsír, és ne használja fülgyulladás esetén.