Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alvást segítő eszközök

A jó alvás elősegítése webáruházunk fő küldetése. Ehhez válogattunk természetes és gyógyszermentes alvást segítő megoldásokat.

Az elalvást segítő készülékek fénnyel vagy hanggal szenderítenek mély álomba. Alvásfigyelőnk pedig képes az alvás elemzésére: méri a pulzusszámot, a légzést és a hálószoba zajszintjét, a légzés kimaradást, az alvás fázisokat. Az adatokat kielemzi, grafikusan ábrázolja, illetve személyre szabott tanácsokat ad a jobb alvás érdekében.

Az ébresztőfény készülékek lassan emelkedő, egyre erősödő fénye fokozatosan készíti fel a testet az ébredésre, a hormontermelés aktivizálásával természetes és kipihent ébredést biztosít. Amikor az ébresztési fázis véget ér a készülékeink nagy részében kiválasztható, hogy a teljes ébredés rádióval, ébresztőhanggal vagy egy kiválasztott dallam segítségével történjen. A készülékek napnyugta funkciója a fenti mechanizmussal ellentétesen a fokozatosan halványodó fény hormon háztartásra gyakorolt hatásán keresztül a természetes elalvást támogatja.

Rendezés: