Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alvást segítő eszközök

A pihentető és jó minőségű alvás természetes, gyógyszermentes támogatása hosszú évek óta a fő küldetésünk. Webáruházunkban és blogunkban számos alvást segítő megoldást, terméket és cikket találsz egyedileg és nagy szakértelemmel válogatva: horkolásgátló termékek, alvásterápiás súlyozott takarók, anatómiai párnák, alvómaszkok, füldugók, alvást segítő blogok, vitaminok, illóolajok és más szuper ötletek várnak!  wink

Böngészd át kínálatunkat, ismerkedj meg termékeink részletes jellemzőivel, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő alvást segítő eszközt: 

  • Elalvást segítő készülékeink fénnyel vagy hanggal szenderítenek mély álomba.
  • Alvásfigyelőnk képes az alvás elemzésére: méri a pulzusszámot, a légzést az alvási fázisokat. Az adatokat kielemzi, grafikusan ábrázolja, folyamatos nyomon követést biztosít.
  • Az ébresztőfény készülék lassan emelkedő, egyre erősödő fénye fokozatosan készíti fel a testet az ébredésre, a hormontermelés aktivizálásával természetes és kipihent ébredést biztosít. A készülékek napnyugta funkciója a fenti mechanizmussal ellentétesen a fokozatosan halványodó fény hormon háztartásra gyakorolt hatásán keresztül a természetes elalvást támogatja.
Rendezés: