Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Antistressz súlypaplan - Gravity szürke

A súlypaplan egy terápiás célokra használt nehezített paplan, mely az alvászavar, szorongás ellen nyújt segítséget, megnyugtat és könnyebbé teszi az elalvást, pihentetőbbé az álmod. 

A töltet által biztosított mélynyomásos technikának köszönhetően körbeöleli a testet. A takaró súlya kellemes, megnyugtató érzést ad, mely a boldogsághormonokra is kihatással van. A súlypaplant (más néven súlyozott paplant) gyógyászati célokra, kórházakban is alkalmazzák. Ajánlott otthoni használatra is, az alvászavaros, szorongással küzdő gyermekek/felnőttek számára, akik szeretnének nyugodtan aludni.

Elérhetőség: Rendelhető
Várható szállítás: 2021. augusztus 16.
Szállítási díj: 1.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Az alvásjavító eszköz hatása az úgynevezett mélynyomásos stimuláción alapul, illetve annak egy formájaként értelmezhető.

A módszerről már több kutatás is kimutatta, hogy alkalmas a szorongással, autizmussal vagy figyelemzavarral küzdő gyermekek megnyugtatására, akárcsak a felnőttekére. Egy svéd vizsgálat szerint a megfigyelt, közepesen súlyos inszomniában szenvedő páciensek nyugodtabb éjszakai pihenésről és kevesebb alvást megszakító ébredésről számoltak be, miután két héten keresztül a súlyozott takarók alatt aludtak. A takarók a krónikus fájdalommal élők alvásminőségét éppúgy javíthatják, mint a szorongással vagy depresszióval küzdőkét. A paplan hosszú távon jó alternatívát jelenthet akár az altatószerek elhagyására is. 

Ha felkeltette érdeklődésed a termékünk, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, vagy kérj visszajelzást a fenti ajánlatkérés gombra kattintva!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.