Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minky paplan huzat - méret 120x180 cm

11.490 Ft

Extra puha plüss, minky paplanhuzat 6 darab hurokkal kifejezetten az általunk forgalmazott súlyozott takarókhoz egyedileg gyártva. Bársonyos puhaság, a hosszabb álmokért.

Stabil hat pontos rögzítési lehetőséggel, a hosszú oldalon elhelyezett cipzáras záródással a könnyű felhelyezésért és a takaró stabilan tartásáért.

Méret választható fentebb - a gyerek takaró méretekhez igazodva.

Leírás és Paraméterek

Méret

A gyermek súlyozott takarókhoz elérhető méreteket a kosár feletti választó mezőben tudod megnézni. Minden takarónkhoz egyező méretben kapható! Hat ponton elhelyezett szalaggal segíti a huzat takaróhoz történő stabil rögzítését.

Anyag

Pihe-puha minky textília tartós szálakkal. Kiváló minőségű és könnyen gondozható alapanyag. Egyik oldala sima, másik oldala 3 cm-es steppelt kivitelű. Bársonyos puhaság, a hosszabb álmokért.

Ajánlott a kifejezetten meleg anyagokat kedvelőknek, a hidegebb évszakokra.

6 darab kötővel stabilan rögzíthető az általunk forgalmazott gyermek súlypaplan szélén lévő hurkokhoz. Cipzáras záródás megakadályozza a paplan huzatból való kicsúszását. 

Kezelési útmutató

Kímélő programon mosva, a lent írt és a termék címkéjén szereplő használati utasításokat betartva hosszú ideig őrzi és védi a gyermek súlyozott takarót. 

Íme néhány útmutató, amelyek segítségével hosszú ideig élvezheted termékeinket    smiley

  • A huzat 30 fokon kímélő programon mosható, így a színek hosszabb ideig tartanak, kiváló minőségét hosszabb ideig megőrzi.
  • A termék nem vasalható!
  • Az ágyneműt nem lehet szárazon mosni és fehéríteni!
  • Szárítógépben nem szárítható, javasoljuk a függesztve, kiterítve szárítást!
  • Javasolt az ágyneműt kifelé fordítani, és cipzárral lezárva mosni.