Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Jelenleg itt jársz: Kezdőlap >

Füldugók

Füldugók

Nincs is annál jobb, mint mikor felfrissülve indul a napunk. Sajnos ezt sokféle nehézség hátráltathatja, mint például egy horkoló partner, zajos szomszédok, hangos kollégium, közeli építkezés, vagy egy forgalmas utca. Az alváshiány azonban hosszútávon egészségkárosodáshoz és súlyos fáradtsághoz, kiégéshez vezethet.

Füldugóinkkal a különféle eredetű zajokra javaslunk a pihentető alvást elősegítő megoldást.

Minőségi termékeink hatékonyan szűrik a horkolás okozta zajokat. De akkor is ajánljuk, ha nem egy horkoló társ, hanem pl. egy éppen bulit tartó szomszéd, vagy a forgalmas utca beszűrődő zajai zavarnak alvás közben. Én például kórházi tartózkodás során is kifejezetten használom - ha sajnálatos módon erre sor kerül...

Zárd ki a külvilágot Alpine füldugóinkkal!

A jó éjszakai alváshoz fejlesztette ki az Alpine tökéletes füldugóját: a SleepSoft-ot. Ezek a füldugók elnyelik a zavaró környezeti zajokat, az ébresztőóra viszont hallható marad a különleges szűrőknek köszönhetően. A füldugót a puha anyaga és a puha szűrők teszik kényelmessé egész éjszakán át. A füldugóhoz speciális tisztítószer is kapható, mely gazdaságossá teszi a hanszálatát.

Rendezés:
Nézet: