Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fehér zaj készülék - hang és dallam terápiával

16.900 Ft
Menny.:db

Ez a különleges hang- és dallamterápiás készülék olyan hangokat bocsát ki, amely alkalmas mind a felnőttek, mind pedig a gyermekek alvásminőségének javítására, a gyorsabb elalvás elősegítésére. Sőt, hozzájárulhat a koncentráció fokozásához is, hiszen használatával könnyebben kiszűrhetjük a külső zajokat.

Biztonságos, akkumulátoros, vezeték nélküli kivitel, választható éjszakai fény színek, 34 féle alvást segítő, nyugtató hang variáció. Csecsemő kortól a felnőttkorig segíti a pihentető éjszakákat.

Elérhetőség: Raktáron
Várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május 24.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

A készülék a lágy dallamok és a természet hangjai mellett fehérzaj variációkat is lejátszik. A fehér zaj olyan folyamatosan ismétlődő, monoton hang, amely segíti az agyat figyelmen kívül hagyni a magas frekvenciájú vagy más, környezetben természetesen előforduló, zavaró hangokat.

Fényterápiával kiegészítve tovább növelhető a készülék hatékonysága, illetve éjszakai fényként önállóan is alkalmazható.

Fókuszálj, vagy relaxálj és hagyd, hogy elringassanak a fehér zaj készülék nyugtató hangjai! A készülék a babákra is nyugtatóan hat, nem fog cserben hagyni  smiley

Dallam és hangtípusok

Fehér zaj, rózsaszín zaj, barna zaj, fali ventilátor, ventilátor, turbina, szél, esőcseppek a tetőn, enyhe eső, zivatar, nyári zápor, óceán hullámai, csobogó patak, madárdal, tücsökciripelés, béka, kandalló, tábortűz ropogása, magzati szívhang, anyaméh, kávézó, kisgyermek csörgőjének hangja, óra, meditációs dallam, szélcsengő, gőzhajó, repülőgép utastér, vonat, és még 6 féle nyugtató zene!

A készülék részletes leírása

34 féle megnyugtató hang variáció a pihentető alváshoz, mint például ropogó tábortűz, tenger morajlása, nyári zápor, madárcsicsergés, stb.

Állítható hang- és fényerő, hogy teljesen testre tudd szabni, az aktuális hangulatodnak megfelelően.

Éjszakai fény funkció – állítható fényerősséggel, akár önmagában is használhatod.

7 választható szín és világítás kombináció. A fény lehet állandó, vagy folyamatosan változó, illetve a színét is változtathatod.

A készülék memória funkciója megjegyzi az utolsó beállítást.

Hordozható, akkumulátoros kivitele biztosítja, hogy könnyedén máshova helyezhesd, bárhol használhasd: autóban, lakásban, irodában, utazás közben, tényleg bárhol!

Kompakt méret - utazáshoz is magunkkal vihetjük, a legkisebb éjjeli szekrényen is elfér

Időzíthető működési idő: 30-60-90 perces időzítéssel, automatikus kikapcsolással

Akkumulátor töltés- és töltöttségi szint kijelzés

Hogyan használd?

Csecsemők és kisgyermekek

Az újszülöttek számára megnyugtató légkört teremthetünk az anyaméh hangjaival, melyek számukra még ismerősek és biztonságot adók. A kisgyermekek megnyugvását és álomba szenderülését segítheti egy-egy nyugtató dallam vagy fehér zajok.

Nagyobb gyermekek

Az éjszakai alváshoz készülődéskor segítséget jelenthet egy-egy kellemes természetes hang, vagy valamelyik nyugtató dallam. Éjszakai fényként is kedvelik a gyerekek, hiszen biztonságos légkörben, nyugodtan alhatnak felnőtt jelenléte nélkül.

Felnőttek

A napi stresszből könnyebben kilépünk, ha figyelmünkkel a monoton, ugyanakkor nyugtató hangok felé fordulunk. Segítheti az elalvást például a tenger morajlásának, a patak csobogásának hallgatása. Nyugodt, relaxált légkör megteremtésére bárhol, bármikor alkalmas a készülék, akár meditáció vagy jóga gyakorlatok kivitelezésekor is!