Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

álmatlanság

Milyen okai lehetnek az álmatlanságnak?

2023. 05. 25. 17:49:03

Azt tudjuk, hogy az álmatlanság nagyon gyakori, főként a kor előrehaladtával. De gyermekkorban is egyre sűrűbben tapasztalhatók alvászavarok. Sokunk életét megkeseríti a kialvatlanság, krónikus fáradtság. Teljesítőképességünk csökken, ingerlékenyebbé válunk

Az álmatlanság okai nagyon sokfélék lehetnek, ezért is olyan nehéz megszabadulni tőle.

Népszerű és gyors elalvás technika: merülj álomba 120 másodperc alatt a katonai módszerrel!

2022. 10. 18. 12:05:04

Szeretnél megismerni egy villámgyors és kipróbált elalvás technikát? Több időt töltesz azzal, hogy próbálkozol álomba merülni, mint azzal, hogy ténylegesen aludnál? Nem vagy egyedül! 

A görcsös próbálkozás már önmagában szorongást, sőt az alvással kapcsolatos idegességet, az álmatlanság miatti negatív energiák körforgását idézheti elő. Ha már régóta így működik alvásod, az rendszeresen, napokon, sőt heteken keresztül is ébren tarthat, megakadályozva a gyors elalvást. Segíthet viszont megtörni az ördögi kört egy népszerű és gyors elalvás technika, a katonai módszer.

Adható-e melatonin gyerekeknek?

2022. 10. 11. 13:00:37

Az alvási problémák és nehézségek gyermekkorban is egyre gyakoribbak, a gyerekek és serdülők mintegy 15-25%-át érintik. Nem meglepő ezért, hogy sok szülő keres megoldást gyermeke alvászavaraira.

Többen a melatonin használatát is fontolgatják, ezért összegyűjtöttük mindazt, amit tudni lehet arról, hogy biztonságosan adható-e a melatonin gyerekeknek?

9+1 alvást segítő készítmény, ami még a legrosszabban alvóknak is segíthet átaludni az éjszakát!

2022. 10. 04. 22:05:33

Ha egy kis extra segítségre van szükséged az esti elalváshoz, mutatunk 9 + 1 természetes alvást segítő készítményt, melyek segítségedre lehetnek.

A megfelelő mennyiségű alvás hihetetlenül fontos az egészség szempontjából. A jó alvás elősegíti a testünk és az agyunk megfelelő működését, javíthatja a tanulást, a memóriát, a döntéshozatalt és még a kreativitást is! Mi több, az elégtelen alvás összefüggésbe hozható az olyan betegségek magasabb kockázatával, mint a szívbetegség, a cukorbetegség és az elhízás. Mindezek ellenére az alvás minősége és mennyisége történelmi mélyponton van, és egyre többen forgolódunk álmatlanul éjszakákon keresztül

Alvás segítő tippek – hatékony és kipróbált módszerek az alvásszakértők tollából

2022. 07. 22. 16:57:35

Szeretnéd tudni, hogy milyen hatásos, és könnyedén bevethető alvás segítő tippeket és tanácsokat adnak az alvászavarokkal részletesen foglalkozó alvásszakértők? Mi alaposan körbejártuk, és sok-sok alvás segítő tippet gyűjtöttünk össze bejegyzésünkben:

  1. Tippek az elalvás előtti időszakra
  2. Ötletek a hálószoba és az ágy kialakításához
  3. Napközbeni alvás segítő trükkök, és végül
  4. Mit tegyünk, ha mégsem megy az alvás?

A zaj hatása a nyugodt alvásra

2019. 04. 14. 16:27:30

Hogyan hatnak az alvás minőségére a különböző erősségű zajok? Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Európára vonatkozó zajkibocsátási iránymutatásai szerint a folyamatos, éjszakai zajhatások a dB-ek alapján a következőképpen zavarják meg a nyugodt álmunkat: