Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AIRMAX SPORT S+M - orrtágító és légzéskönnyítő sportoláshoz

Orrcsipesz méretek
6.490 Ft
Menny.:db

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Az Airmax Sport egy kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett orrtágító nem csak sportolóknak! Különleges kialakításának köszönhetően kiszélesíti az orr legkeskenyebb részét. Orvosi tesztek alapján akár 76 %-kal nagyobb légáramlást, könnyebb lélegzetvételt biztosíthat az orron keresztül. A légutak megnyitásával a szervezet több levegőhöz jut sportolás közben, az állóképesség nő. Egészségpénztárra elszámolható:

3 kiszerelésben tudod megvásárolni:

  • Próba csomag: 1 db S és 1 db M méretű orrcsipesszel (ha még nem ismered a terméket mindenképp ezt válaszd!)
  • S csomag: 1 db S méretű sport orrcsipesszel - ITT
  • M csomag: 1 db M méretű sport orrcsipesszel - ITT

Elérhetőség: Raktáron
Várhatóan ekkor kapod meg: 2024. július 16.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az Airmax Sport a webáruházunkban már régebb óta kapható, méltán népszerű terméknek, az Airmax Classic horkolás elleni orrtágítónak a tovább gondolt, továbbfejlesztett változata.

Ugyanazok a méretek, ugyanaz a termék, de van egy kis kiegészítés, ami a fő különbséget jelenti a termék sportolás közbeni használata során: egy apró szárny, ami a csipesz kiesését akadályozza mozgás közben.

Az Airmax Sport aktív fizikai tevékenység közben is hatékonyan nyitja az orrát, és javítja a légáramlást. Az egyetlen különbség az Airmax Classic és az Airmax Sport között, hogy a sportváltozaton két extra „szárny” biztosítja, hogy ne essen ki az orrból edzés közben.

HATÁSA

Megkönnyíti a légzést a sporttevékenységek során, mint például a kerékpározás, a futás és más állóképességi sportok. Az Airmax használatakor könnyebbé válik az orron keresztüli be- és kilégzés.

Egy független tanulmány azt mutatja, hogy az Airmax használatakor a levegő áramlása 76,1%-kal optimalizálható. Ezért több oxigén kerül a tüdőbe, és ez a sportteljesítményt is fokozza.

A terméket használó sportolók visszajelzése alapján az orrjárat közvetlen kitágulása megkönnyíti az orron keresztüli légzést a fizikai edzés alatt vagy után. Egyesek azt is érzékelték, hogy az Airmax használatakor javul a sportteljesítmény, alacsonyabb a pulzusuk, több energiájuk van, és kevésbé fáradnak el.

Az Airmax kiválóan használható professzionális sportokhoz vagy szabadidős sporttevékenységekhez egyaránt.

MIÉRT AZ AIRMAX?

Puha, szagtalan és orvosilag minősített műanyagból (S.E.B.S.) készült, ami nem okoz allergiás reakciót, egyben kényelmessé teszi a viselését.

Kialakítását légáramlási szakértők fejlesztették ki. Hatékonyságát fül-orr-gégész szakorvosok tesztelték. A tudományos tesztek alapján átlagban 76,1%-os légáramlásnövekedést lehet elérni használatával.

Termékjellemzők:

  • Holland fejlesztés és dizájn
  • Hatásosságát kutatási eredmények támasztják alá
  • Orvosi tisztaságú alapanyag
  • CE, FDA és TGA tanúsítvánnyal rendelkezik

Az Airmax orrcsipesz két méretben kapható: kicsi és közepes. A kis és közepes méretek közötti szélesség különbség 1,5 mm orrszárnyanként. (S méret 5 mm-es szárnyakkal, M méret 6.5 mm-es szárnyakkal.) 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt és után öblítsd le vízzel az Airmax orrcsipeszt. Ehhez ne használj erős tisztítószert, vagy fertőtlenítőszert. Javasoljuk, hogy az orrba való első behelyezésekor használj tükröt, hogy ezzel is segítsd a helyes felhelyezést. Az Airmax akkor van helyesen behelyezve az orrjáratba, ha mindkét orrlyukba felvezetésre kerül. A szárnyai kiszélesítik az orrjáratot az orrlyukak felett, míg összekötő szára szorosan illeszkedik az orrsövényhez.

Használd az Airmax-ot legalább 2 hétig, hogy megszokd. Egy AIRMAX Sport orrtágító higiéniai okokból 3 hónapig használható, utána javasoljuk a cseréjét.

A terméket szárazon és közvetlen UV-sugárzástól védve kell tárolni. A nem megfelelő tárolás az anyag sérüléséhez vezethet, ami szagképződést, szín elváltozást eredményezhet, és negatív hatással lehet a termék fizikai tulajdonságaira. Mindezek alapvetően nincsenek hatással a készülék közvetlen működésére, előfordulhat azonban, hogy kevésbé tudod kényelmesen használni a terméket.

ELLENJAVALLATOK – AVAGY MIKOR NE HASZNÁLD AZ AIRMAX-OT?

A prémium minőségnek köszönhetően nem ismert allergiás reakció vagy egyéb ellenjavallat.

Azonban ne használd, ha nem tudod megfelelően az orrodba helyezni, például aszimmetria miatt. Ha az Airmax orrba helyezése után sem tudsz jobban lélegezni, javasoljuk, hogy fordulj fül-orr-gégészhez.

FIGYELEM!

Az Airmax csak az orrba való elhelyezésre alkalmas. Nem alkalmas 12 év alatti gyermekek számára. Tartsd az Airmax-ot kisgyermekektől távol. Az Airmax-ot egyszerre csak 1 személy használhatja a fertőzések elkerülése érdekében.

Youtube videók